Novice
NOVICE

Tukaj izveste, katera predavanja in delavnice ter kaj še zanimivega pripravljamo za vas.

Izvajamo RAZISKAVO s področja čustvenega doživljanja in medsebojnih odnosov. Vljudno vabljeni k izpolnitvi vprašalnika na povezavi: http://www.xn--zd-mta.si/1ka/a/1262                             Iskrena hvala za sodelovanje!

Novo!
Terapevtska skupina za žrtve spolnih zlorab 

Terapevtska skupina je namenjena žrtvam, ki so utrpele spolno nasilje v različnih življenjskih obdobjih: incest, spolna zloraba v mladosti, posilstvo v odrasli dobi. V skupino se lahko vključijo moški in ženske. Skupina je zaprtega tipa in število udeležencev je omejeno. Poudarek je prvenstveno na ozaveščanju spolne zlorabe, predelavi posledic, čutenj in afektov, ki se kažejo predvsem v ponavljajočih začaranih krogih, nefunkcionalnih odnosih ter odnosu do sebe in svojega telesa. Srečanja potekajo dvakrat mesečno po 2 uri, od oktobra 2018 do maja 2019.

Vsi zainteresirani pišite na elektronski naslov kristina.greif@upanje.net ali pokličite na telefon Centra UPANJE 051 733 572, kjer na telefonski tajnici pustite sporočilo in vas bomo poklicali nazaj.

Terapija za športnike

Prehojena pot aktivnih in vrhunskih športnikov je edinstvena izkušnja, ki jo v polnosti lahko razume samo tisti, ki se je zanjo odločil in jo prehodil.
Zaključek, še tako uspešne športne kariere, prinese nov dan, ki ne bo nikoli več enak. Novo življenje nas lahko v svoji drugačnosti povsem preseneti, čeprav ne vemo niti zakaj, samo telo spregovori in ne da miru.
Kako zapolniti praznino, ki je nastala po zadnjem zvoku sirene? Kako se soočiti s stresom, tesnobo, depresijo in zasvojitvenimi substancami?
To je vaš čas, za novo izkušnjo se je potrebno odločiti.
Vabljeni na uvodni razgovor oz. cikel 12 terapevtskih srečanj.
Gregor Greif
Zakonski in družinski terapevt
Tel.: 051 807 873
e-mail: gregor.greif@upanje.net

Prispevki

Gregor Greif

Kontaktni podatki
Center za individualno, zakonsko in družinsko terapijo Upanje
Slovenska cesta 27
1000 Ljubljana
Telefon: 051 733 572 ali 041 314 212
E-mail: info@upanje.net
Dodatne povezave
Foto: studio Forma